Untuk Pesakit Skoliosis SINGAPURA / Profesional Berlesen Kiropraktik US / CLEAR Diperakui / CLEAR Penjagaan Rapi Diperakui Rawatan Skoliosis
Rawatan Skoliosis

Sistem anjalan bukan pembedahan skoliosis yang paling berkesan di Sinapura

Jangan tergesa-gesa untuk bracers atau pembedahan - ada lebih banyak yang anda perlu tahu.

Klik untuk lihat video tentang rawatan kami!
Dr Hugh Van Kieu, DC, IDE, adalah salah satu daripada hanya beberapa Skoliosis Penjagaan Rapi Diperakui doktor di dunia. Skoliosis Penjagaan Rapi (IC) Diperakui doktor dilatih untuk mencapai keputusan selepas hanya 1-2 minggu mengambil berat yang biasanya memerlukan 3-6 bulan rawatan kiropraktik tradisional. Di samping itu, IC Diperakui doktor menggunakan teknik-teknik yang mengurangkan dengan ketara tahap tinggi tekanan fizikal dan emosi yang sering dialami oleh pesakit-pesakit yang menerima rawatan tradisional tersebut.

Skoliosis [Penjagaan Rapi]

Rancangan yang disyorkan untuk 1-2 minggu rawatan skoliosis, secara amnya menyediakan cemerlang menghasilkan jumlah masa. [lagi] lagi

Skoliosis Berkembang Penjagaan

Untuk pesakit-pesakit yang tinggal cukup ke klinik kami untuk membolehkan rawatan yang kerap tanpa dekat atau gangguan yang minima daripada rutin biasa (sekolah, kerja, dan lain-lain). lagi

Melihat adalah Believing - Kami Terbukti mengakibatkan Skoliosis Penjagaan

lagi SincSejak bermulanya rawatan CLEAR Diperakui Skoliosis IC kita tahun 2011, kita telah mencapai keputusan yang memberangsangkan dalam membetulkan kelengkungan tulang belakang.
Sebelum datang ke Bones and Beyond, orang ini telah menjalani 3 tahun tertekan perubatan dan pemulihan dengan keputusan yang tidak berkesan dan telah diberitahu bahawa pembedahan mungkin diperlukan sekiranya kelengkungan yang terus menjadi lebih teruk. Dengan 2 minggu kami mengambil IC, skoliosis utama curvatures dalam kedua-dua rendah leher dan bahagian atas belakang telah dikurangkan dengan ketara.
Orang ini telah diberitahu di hospital untuk memakai kehebatannya untuk 23-24 jam sehari tetapi telah mendapati bahawa dia tidak dapat kerana berbuat begitu adalah terlalu menyakitkan. Kerana tulang belakang telah tidak lagi menjadi tegar (yang memakai brace untuk tempoh yang panjang boleh menyebabkan tulang belakang boleh menjadi), kami telah dapat mengurangkan kelengkungan yang dari 44 ke 18 darjah.
lagi Rawatan Skoliosis Penjagaan Rapi (IC) kami, dibangunkan, diperakui dan disokong oleh Institut CLEAR, adalah kaedah pengurangan skoliosis paling maju di dunia. Kaedah pengurangan skoliosis CLEAR adalah pendekatan revolusi yang telah terbukti mampu bukan sahaja penstabilan tetapi juga dengan ketara mengurangkan kelengkungan skoliosis tanpa keperluan untuk pembedahan atau pendakap.
PENTING Apakah maknanya untuk menjadi CLEAR IC (Penjagaan Rapi) Diperakui?

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan skoliosis, kiropraktik, atau apa-apa gejala fizikal. Bekerja secara harmoni dengan tubuh dan fikiran, keupayaan penyembuhan semulajadi, Dr. Kieu akan membantu anda mencapai matlamat anda... sakit percuma... beruntung... dan secara semula jadi!
Mengenai bones+beyond

Kami adalah profesional

Amerika Syarikat berlesen dan CLEAR diperakui

Dr. Hugh Kieu, DC, IDE
Doktor Kiropraktik
Nombor Lesen
* DC-26077-Ca (California)
* DC-1212-Hi (Hawaii)
Dr. Kieu dilesenkan sebagai Doktor Kiropraktik dan mempunyai latihan tambahan yang besar serta pengalaman skoliosis, hernia cakera, industri kecacatan penilaian dan rawatan. Dr. Kieu menjamin tahap tertinggi rawatan kiropraktik, disesuaikan untuk keperluan peribadi anda.
Akses kepada bones+beyond

Singapura

Akses kepada bones+beyond

Bones + Beyond Singapura terletak di atas MRT Blue Line, Downtown Line DT20, stesen MRT Fort Canning. Lapangan Terbang Changi Singapura dihidangkan dengan penerbangan terus dari Jakarta dan Bali, INDONESIA; Kuala Lumpur dan Pulau Pinang, MALAYSIA; Bangkok, Thailand; Hanoi dan Ho Chi Minh, VIETNAM; Beijing, Shanghai dan Hong Kong, CHINA; Taipei, TAIWAN, dan bandar-bandar utama yang lain di Asia. lagi


pagetop